Вила в Stauronikita

В традиционното селище Stauronikita, луксозната вила е на разположение за отдаване под наем за 8 месеца в годината. Вилата е луксозна вила с площ 250 кв. Метра с блестяща архитектура, идеално място в средата на тучна естествена борова гора.

Вилата е напълно оборудвана и разполага с телевизор и климатик и се състои от 3 нива. Първият и вторият етаж са свързани със стълби и могат да настанят 8-10 души.

Първият етаж се състои от 2 спални, кухня / всекидневна, WC / душ и има два входа. Вторият етаж се състои от 1 спалня, тоалетна / душ и стая с две единични легла, които според нуждите на нашите гости, едно от леглата може да бъде заменено с бебешко креватче.

На приземния етаж има перално помещение, където има пералня за ползване от наш гост, както и студио (с отделен вход), подходящо за 2-4 души, които обикновено се използват от собствениците на вилата.

Безплатен безжичен интернет (Wi-Fi) също е на разположение.

Интериорът на вилите е елегантно и индивидуално обзаведен от съответните им собственици.

Вилата е заобиколена от добре поддържана градина с барбекю в уединение от 2 дка за изключителна употреба.

Плажовете са достъпни пеша, с автобус или с планински велосипеди. Местните плажове са в рамките на 200-500 метра. В околностите на селището има Sani Beach Holiday Resort, който включва селището Porto Sani, Sani Beach Club и Sani Marine, където има много ресторанти, бирария, узери, италиански ресторанти, театри, кина, магазини, супермаркети и др.

Също така е много трудно да се противопоставят на твърде много спортове, които съществуват. Sani предлага повече от 15 различни бара, дискотека, театър и кино. Освен това е трудно да се противопоставят на много различни спортове, като аеробика, колоездене, гмуркане, тенис, катамаран, ветроходство, водни ски, парасейлинг, туризъм, а също и за фитнес и център за водни спортове.

Има и много различни видове магазини в Sani, като магазини с аксесоари, кожи, дрехи, спортни и арт магазини

  • тип на имота: вила
  • за продажба
  • район: Касандра – Сани
  • цена: 1 500 000 евро
  • квадратура: 250 кв м
  • брой стаи: 4 спални