След влизането на България в Европейска общност все повече българи предимно от Западна България се насочват за почивка и инвестиция във ваканционен имот към съседна Гърция. За това спомага все повече и развиващата се пътна инфраструктура, която улеснява бързото предвижване.

Полуостров Халкидики, паралия Катерини са част от районите към които се насочват за покупка български, руски, сръбски инвеститори. Това са традиционни туристически райони, опознати във времето и доказали се.

Предлагат хубава природа, уредено обслужване, чисто море. Имаме удоволствието да ви предлагаме актуални имоти за продажба , като осигуряваме съдействие при интерес до завършване на сделката, получаване на акт за собственост, както и уреждане на взаимоотношения със снабдителните дружества и прехвърляне на партиди – ток, вода, съдействие за телефон, интернет, съдействие за ремонт, за осигуряване на поддръжка и градинар, за СОТ.

По Ваша заявка, според желанията Ви, можем да предложим и други имоти, които не са качени в сайта по желание на продавачите. За повече информация, свържете се с нас.